Stranden van Curaçao

Bon Bini op loopafstand van Mambo Beach

De mooiste stranden van Curaçao

Gratis toegang tot Mambo Beach

Curaçao heeft diverse stranden waar u eindeloos kunt genieten van uw vakantie. Als gast van Bon Bini Seaside Resort heeft u altijd gratis toegang tot het prachtige Mambo beach boulevard.

Mambo Beach Boulevard

Op slechts enkele minuten loopafstand

Het uitgerekte Mambo beach boulevard vlakbij Bon Bini Seaside Resort is erg populair en wordt veel bezocht. Het strand is kindvriendelijk en heeft allerlei voorzieningen in de omgeving zodat u zorgeloos kunt genieten van de Caribische sfeer.

Mambo Beach zorgt de hele dag (en nacht) door voor een Caribische sfeer. Heerlijk lunchen of dineren, genieten van tropische cocktails of dansen tijdens de thematische avonden. Bovendien zijn er bij Mambo Beach regelmatig unieke optredens van bekende Nederlandse artiesten.

Playa Kenepa

Knip Baai

Het Grote Knipstrand is een adembenemend ‘bounty’-strand. Urenlang dobberen in het aanlokkelijke zeewater en wegdromen onder de Caribische zon maakt uw bezoek aan Playa Kenepa onvergetelijk.

Cabana Beach

Vlakbij Bon Bini, in het verlengde van Mambo Boulevard

Een heerlijk strand met een gezellige sfeer en veel activiteiten in de omgeving. Ook zijn er een aantal kleinere stranden in de buurt met aantrekkelijke snorkel- en duikplaatsen.

Aan de zuidkant van het eiland vindt u nog veel meer rustige, tropische stranden met veel of weinig voorzieningen die uw vakantie compleet maken. Ga erop uit en ontdek de mooiste plekjes van Curaçao.

Vakantie

Curaçao is de perfecte bestemming

Bekijk onze bungalows