Op vakantie naar Curaçao

Eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee

De perfecte bestemming voor uw vakantie

Hagelwitte stranden en een rijke cultuur

Curaçao staat bekend om haar prachtige hagelwitte zandstranden met tropische palmbomen en romantische, rotsachtige baaien met kristalhelder blauwgroen water. Daarnaast heeft Curaçao kent een ontzettend rijke cultuur, indrukwekkende geschiedenis en tal van bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden.

Zoek en boek uw vakantie

Weer en klimaat op Curaçao

Warm en zonnig

Door de ligging van het eiland is het klimaat het hele jaar door warm en zonnig. De gemiddelde temperatuur is 27 graden Celsius.

Het regenseizoen, (wat duurt van oktober tot februari), wordt gekenmerkt door korte hevige buien (vooral ‘s nachts en ‘s morgens) welke worden gevolgd door warm en zonnig weer overdag.

Tijdsverschil en beste reistijd

Hagelwitte zandstranden

Vanuit Bon Bini Seaside Resort kunt u meerdere stranden bezoeken

Curaçao staat bekend om haar prachtige hagelwitte zandstranden met tropische palmbomen en romantische, rotsachtige baaien met kristalhelder blauwgroen water. Ontdek de mooiste plekjes van het eiland vanuit uw bungalow en geniet van de pure schoonheid van Curaçao.

Stranden op Curaçao

Rijke cultuur

Tal van bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden

Hieronder slechts wat inspiratie maar werkelijk waar, er valt zoveel meer te ontdekken op dit Caribische eiland. Geniet van de cultuur en historie die Curaçao u te bieden heeft.

Vakantie

Curaçao is de perfecte bestemming

Bekijk onze bungalows
\