1 slaapkamer bungalow

Bungalow
Aantal personen: 4
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Bedden: 2 Queensize

Ontdek
Televisie/telefoon
Wifi
Kinderbed- en/of stoel
Airco (slaapkamer)
Basisbehoeften

Minimum verblijf
 3 Nachten

Als gast kun je verblijven in één van onze achttien comfortabele 2-4 persoonsbungalows met airconditioning en een veranda. De bungalow is van alle gemakken voorzien. Geniet van jouw privacy op het bruisendste stukje van Curaçao.

Sfeervolle ruime woonkamer, open keuken met electrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron, openslaande deuren naar de veranda, één slaapkamer voorzien van airconditioning met 2x een Queensize bed, veranda voorzien van twee ligbedden, optioneel: campingbedje en/of eetstoel.

Boek direct

2 slaapkamer bungalow

Bungalow
Aantal personen: 6
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bedden: 2 Queensize + 1 Kingsize

Ontdek
Televisie/telefoon
Wifi
Kinderbed- en/of stoel
Airco (slaapkamers)
Basisbehoeften

Minimum verblijf
3 Nachten

Als gast kun je verblijven in één van onze tien comfortabele 4-6 persoonsbungalow met airconditioning en veranda. De bungalow is van alle gemakken voorzien. Geniet van jouw privacy in je eigen bungalow op het bruisendste stukje van Curaçao.

Sfeervolle ruime woonkamer, open keuken met elektrische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron, openslaande deuren naar de veranda, één slaapkamer met 2x een Queensize bed voorzien van airconditioning, één slaapkamer met een Kingsize bed voorzien van airconditioning, veranda met twee ligbedden; optioneel: campingbedje en/of eetstoel.

Boek direct