Een vakantie uit duizenden in een comfortabel Jan Thiel resort

Bon Bini Seaside Resort

In een Jan Thiel resort ontbreekt het u aan niets

U bent dicht bij vele voorzieningen en activiteiten in het bruisende zuidoosten van Curaçao. Vanuit Bon Bini Seaside Resort bent u zo bij de befaamde Jan Thiel Baai en het nieuwe centrum Jan Thiel Plaza. Het centrum van hoofdstad Willemstad en de internationale luchthaven Hato bevinden zich op slechts enkele kilometers afstand van uw Jan Thiel resort. Boek direct een vakantie uit duizenden met volop zon, zee, strand, rust en vertier en geniet maximaal van uw Jan Thiel resort.

Boek nu uw droomvakantie

Jan Thiel, een van de mooiste gebieden van Curaçao

Jan Thiel is een van de mooiste gebieden van Curaçao. De locatie is ideaal voor een ontspannen vakantie, met vele activiteiten op het land en op het water binnen handbereik. Van wandelen, hiken, mountainbiken en jeepsafari tot Aquafari, Bounty adventures en Sea Aquarium. Vanuit uw Jan Thiel resort loopt u naar de heerlijke Curaçao stranden en gezellige eet- en drinkgelegenheden. Wat is er mooier dan ontspannen op het hagelwitte strand van Jan Thiel, langs het zoutwatermeer wandelen of de onderwaterwereld in de Caribische Zee ontdekken? Het kan allemaal als u kiest voor een Jan Thiel resort. Bekijk onze virtual tour en ons prachtige fotoalbum en kies voor Bon Bini Seaside Resort.

Jan Thiel resort vervult al uw wensen

In een Jan Thiel resort voelt u zich een koning te rijk. U heeft de keuze uit een bungalow met één of twee slaapkamers met Queensize bedden, voor maximaal vier of zes personen. De ruime bungalow beschikt over airconditioning en gratis wifi en bestaat verder uit een woonkamer, open keuken met noodzakelijke keukenaccessoires en openslaande deuren naar de veranda. Hier staan twee ligbedden klaar voor vele ontspannen uurtjes. Uw rustig gelegen Jan Thiel resort is gelegen in een weelderige buitentuin met tropische palmbomen. Het grote buitenzwembad nodigt uit tot verkoeling.

Boek direct

Gun u zelf een onbezorgde en onvergetelijke vakantie in een Jan Thiel resort op Curaçao

Ons resort heeft een hoge klantwaardering en u bent overal dicht bij. Neem contact op met Bon Bini Seaside Resort of boek direct een geweldige vakantie.


Vakantie

Curaçao is de perfecte bestemming

Bekijk onze bungalows