Jan Thiel bungalow

Bon Bini Seaside Resort

Wilt u nabij Jan Thiel een bungalow huren? 

Ga dan voor een comfortabel verblijf, dat van alle gemakken voorzien is op Bon Bini Seaside Resort. Jan Thiel geldt als een van de populairste gebieden op Curaçao. Gelegen aan de schitterende Jan Thiel Baai en het indrukwekkende natuurgebied het Spaanse Water. Met een Jan Thiel bungalow huren bevindt u zich op loopafstand van de zee, het strand, de vele watersportvoorzieningen, winkels, restaurants en bars. Boek direct uw droomvakantie en geniet met volle teugen van een Jan Thiel bungalow huren.

Boek direct

Centraal gelegen vakantieplek op Curaçao

Nabij Jan Thiel een bungalow huren betekent dat u zich op een centraal gelegen vakantieplek bevindt. Uw vakantieverblijf ligt in de buurt van de voornaamste uitgaansstranden, het uitgestrekte natuurgebied en de zoutpannen van Jan Thiel, Curaçao Sea Aquarium en Fort Beekenburg. Hoofdstad Willemstad en de internationale luchthaven Hato liggen op slechts enkele kilometers afstand. Met een Jan Thiel bungalow huren krijgt u een ruim verblijf met airconditioning en gratis wifi, met ruime woonkamer, open keuken met keukenaccessoires, één of twee slaapkamers en openslaande deuren naar de veranda. Hier staan twee ligbedden uitgestald. 

Bij Jan Thiel een bungalow huren: alles wat u wenst

Geniet van uw privacy op het bruisendste stukje van Curaçao en besluit om op loopafstand van Jan Thiel een bungalow te huren. U vindt op Bon Bini Seaside Resort alles wat uw hartje begeert, inclusief een groot, heerlijk buitenzwembad en weelderige buitentuinen met tropische palmbomen. Onze 28 bungalows zijn er met één of twee slaapkamers, voor maximaal vier of zes personen. Het naast de Caribische Zee gelegen resort is een oase van rust en sfeer en is voor iedereen toegankelijk. Lees de vele reviews en de hoge klantwaardering en ervaar zelf de luxe, het comfort en de betaalbaarheid van nabij Jan Thiel een bungalow huren.

Boek direct

Met Bon Bini Seaside Resort als uitvalsbasis is er van alles te doen

Van activiteiten op het land en op het water tot een brede variëteit aan eten en drinken. Neem contact op voor meer informatie of kies direct voor nabij Jan Thiel een bungalow huren.


Vakantie

Curaçao is de perfecte bestemming

Bekijk onze bungalows