Curacao stranden

Mambo beach boulevard

Het uitgerekte Mambo beach boulevard vlakbij Bon Bini Seaside Resort is erg populair en wordt veel bezocht. Op deze foto ziet u Mambo Beach op de voorgrond en Bon Bini Seaside Resort op de achtergrond.

Het strand is kindvriendelijk en heeft allerlei voorzieningen in de omgeving zodat u zorgeloos kunt genieten van de Caribische sfeer.

Mambo Beach zorgt de hele dag (en nacht) door voor een Caribische sfeer. Heerlijk lunchen of dineren, genieten van tropische cocktails of dansen tijdens de thematische avonden. Bovendien zijn er bij Mambo Beach regelmatig unieke optredens van bekende Nederlandse artiesten.

Playa Kenepa

Het Grote Knipstrand is een adembenemend ‘bounty’-strand. Urenlang

dobberen in het aanlokkelijke zeewater en wegdromen onder de Caribische zon maakt uw bezoek aan Playa Kenepa onvergetelijk.

Cabana beach

Op Playa Barbara aan de oostkant van het eiland, vlakbij het dorp Westpunt, kunt u genieten van prachtige jachten en zeilboten. Een rustig strand met een gezellige sfeer en veel activiteiten in de omgeving.

Ook zijn er een aantal kleinere stranden in de buurt met aantrekkelijke

snorkel- en duikplaatsen.

Aan de zuidkant van het eiland vindt u nog veel meer rustige, tropische

stranden met veel of weinig voorzieningen die uw vakantie compleet maken. Ga erop uit en ontdek de mooiste plekjes van Curaçao.