Algemene info

Check out

Controleert u bij het uitchecken goed of u al uw persoonlijke eigendommen heeft meegenomen, Bon Bini Seaside Resort is niet aansprakelijk voor achtergebleven spullen van onze gasten.

Uitcheck tijd voor:12:00 uur
Incheck tijd na     :15:00 uur

Indien u op de dag van vertrek langer gebruik wil maken van uw bungalow, kunt u een late check-out aanvragen bij de receptie. Zij zullen dan eerst voor u nakijken of dit mogelijk is. De kosten van een late check-out is $10,- per uur. Vraagt u dit op tijd aan!

Let op: Als u later dan 12:00 uur uitcheckt zonder dat u hiervoor een late check-out heeft aangevraagd of wanneer u na uitchecken toch nog gebruik maakt van uw veranda of bungalow, zal dit door de receptie worden beschouwd als een late check-out en zullen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht! Wel kunt u nog gebruik maken van de schaduwruimte bij het zwembad, waar u ook gebruikt kunt maken van onze douche.

 

Aircondition

De slaapkamers in al onze bungalows zijn standaard voorzien van airconditioning met afstandsbediening. Indien u gebruik wilt maken van de airco dient u het witte pasje aan uw sleutelring in het daarvoor bestemde kastje aan de muur te plaatsen. Bij de 2-4 persoonsbungalows hangt het kastje in de slaapkamer, bij de 4-6 persoonsbungalows hangt het kastje in de keuken.

Advies: Wij adviseren u om de airco niet al te laag te zetten in verband met het grote temperatuur verschil tussen binnen en buiten. Een comfortabele temperatuur om te slapen is 23-24 graden. De airco werkt optimaal als deuren en ramen gesloten zijn.

Omdat elektriciteit op Curaçao erg duur is, verzoeken wij u om de airco alleen te gebruiken indien nodig. Wanneer u de slaapkamer/bungalow verlaat, zouden wij het op prijs stellen als u de airconditioning, verlichting en andere elektronische apparatuur uitschakelt. Wij rekenen op uw medewerking, alvast bedankt!

Bij storing van de airco buiten openingstijden van de receptie kun u de bewaking om hulp vragen. Zij kunnen u helpen met de instellingen of u voorzien van een ventilator als tijdelijke oplossing.

Bij schade of misbruik van het kaartsysteem, zullen wij hiervoor een vergoeding van $35,- in rekening brengen.Bij verlies van de sleutel, zullen wij hiervoor een vergoeding van $45,- in rekening brengen.

Telefoon

Iedere bungalow beschikt over een telefoon. Indien u van deze telefoon gebruikt maakt, worden de gesprekskosten automatisch geregistreerd bij de receptie. Bij uw vertrek zal dit met u worden afgerekend. Indien u naar een nummer buiten het Resort wilt bellen dient u altijd eerst een 0 te draaien.Helaas is het gebruik van een belkaart niet mogelijk.Belangrijke nummers op Bon Bini Seaside Resort:Receptie 300, Portier 305, Noodgevallen 305 (Indien receptie is gesloten)

U kunt u familie en kennissen laten bellen naar de telefoon in uw bungalow. Zij zullen eerst op de centrale bij de receptie binnenkomen en daarna worden doorgeschakeld naar uw bungalow.Indien de receptie is gesloten, kunnen uw bekenden bellen met het algemene nummer van ons resort (+5999-4618000) en dienen vervolgens uw bungalownummer in te toetsen.

Tip: Wij raden u aan om de telefoon buiten bereik van kleine kinderen te houden om onnodige telefoonkosten te mijden. Indien u wel gebruik maakt van de telefoon, adviseren wij u om regelmatig uw belkosten te checken bij de receptie zodat u bij uw vertrek niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kluis

Iedere bungalow is voorzien van een kluis in de kledingkast. De kluis werkt o.b.v. een code die u zelf kunt instellen. Het personeel van Bon Bini Seaside Resort heeft geen toegang tot uw kluis. Bon Bini Seaside Resort is in geen geval verantwoordelijk voor de garantie tegen diefstal.

 

Kraanwater

Op Curaçao kunt u het water uit de kraan drinken. Hiervoor hoeft u niet eerst het water te filteren of te koken.Naast elektriciteit is ook water erg duur omdat het uit zeewater gewonnen moet worden. Gebruikt u daarom het water a.u.b. met gezond verstand.

Belangrijk info
 • Roken: roken is in de bungalow NIET toegestaan; daarbuiten (bijv. op het balkon) natuurlijk wel. Gebruikt u a.u.b. wel de daartoe aanwezige asbakken. Eventuele extra schoonmaakkosten ($ 250,-) komen voor uw rekening.
 • Zwembad: het zwembad gaat om 06:00 uur open en sluit om 20:00 uur.
 • Bungalow: Het is mogelijk dat u een 4-6 persoonsbungalow heeft gekregen i.p.v. een geboekte 2-4 persoonsbungalow. Dit kan voorkomen als de 2-4 persoonsbungalows zijn volgeboekt. U betaalt uiteraard gewoon waarvoor u heeft geboekt, er zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Wel verzoeken wij u vriendelijk om de extra slaapkamer buiten gebruik te houden anders zullen de kosten van eventueel gebruik voor uw rekening komen.

 • Schoonmaak: Uw bungalow wordt om de dag schoongemaakt, behalve op zon- en feestdagen. Tijdens deze schoonmaak wordt ook het keukenlinnen vervangen. Het bedlinnen wordt om de 5 dagen verschoond. Houdt u er rekening mee dat de housekeeping niet uw afwas doet!

 • Toiletrollen: U krijgt er 2 bij aankomst maar de rest zal voor uw eigen rekening zijn.

 • Keuken: Wij verzoeken u op de dag van vertrek de bungalow netjes achter te laten. Gelieve ook uw vuile vaat af te wassen.

 • Schade: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat wij er vanuit gaan dat u netjes omgaat met de inventaris van de bungalow, kan er iets stuk gaan. Om ervoor te zorgen dat de volgende gast hier geen last van ondervindt, verzoeken wij u dergelijke zaken direct bij de receptie te melden. Indien de schade door uw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de reparatie/vervangingskosten bij u in rekening. Niet (tijdig) gemelde schades worden volledig doorbelast.

 • WiFi: Een (internet) voucher is tegen betaling per apparaat en blijft tijdens uw gehele verblijf geldig. De voucher is verkrijgbaar bij de receptie.

 • Extra personen: Het is mogelijk om extra personen tijdens uw verblijf te laten overnachten. Dit kost $25,- per persoon per nacht. U dient dit te allen tijde te melden bij de receptie. Indien u dit verzuimd, zullen wij de kosten voor deze extra perso(o)n(en) in rekening brengen bij de hoofdboeker die gelijk zijn aan een volledig verblijf!

 • Strand: Gratis toegangskaarten voor het strand van het Sea-aquarium (Mambo Beach blvd) zijn verkrijgbaar bij de receptie. (Mocht de receptie gesloten zijn, gelieve een dag eerder de strandkaartjes halen)

 • Auto: Heeft u al een auto gehuurd of u krijgt één deze dagen een auto? Wij verzoeken u dan vriendelijk om bij de bewaking een toegangskaart op te halen. U kunt dan met uw auto het park op en bij uw bungalow parkeren. Wij willen deze graag weer terug bij uw vertrek.

 • Wasgoed: Wij hebben wasmachines en drogers voor u beschikbaar. Deze kunt u vinden in de Laundry. De muntjes hiervoor zijn te koop bij de receptie. Let op: voor niet gebruikte muntjes ontvangt u geen restitutie! U kunt doordeweeks en zaterdag tot 15:00 uur gebruik maken van de Laundry. Waspoeder en wasverzachter is te koop bij de receptie.

 • Brievenbus: Buiten naast het portierhuisje staat er een brievenbus waar u uw post kunt deponeren.

 • Externe bezoekers: Het is voor externe bezoekers niet toegestaan om met hun auto het park te betreden. Zij dienen hun auto buiten de slagboom te parkeren tegenover de ingang van Bon Bini Seaside Resort. Uw bezoek kan zich melden bij de portier.

 • Gratis shuttle supermarkt: Dagelijks vertrekt er een busje vanuit Bon Bini Seaside Resort naar Supermarkt “Vreugdenhill”: maandag t/m zondag tussen ±09:30 uur en 09:45 uur  

Aanvullende info
 • De receptie heeft mappen staan van alle Touroperators waarin u een hoop informatie kunt terugvinden;
  Er zijn babybedjes op aanvraag beschikbaar;
  Er zijn eetstoelen voor baby’s/peuters op aanvraag beschikbaar;
  Er zijn babybadjes op aanvraag beschikbaar;
  Bon Bini Seaside Resort heeft 24 uur bewaking;
  U kunt bij de receptie diverse excursies boeken.

 • Mocht u verder nog vragen hebben of als we u ergens mee kunnen assisteren, komt u
  gerust langs bij de receptie en we zijn u altijd graag van dienst!